NOSPAS PLUS gyógynövény-recept

Főleg korral jár, hogy az őszi-tavaszi szőrváltás olyan mértékben megterheli a ló anyagcseréjét, hogy az állat ezekben az időszakokban jelentős fogyásnak indul. Ilyenkor akár levertség, energiahiány, fáradékonyság is könnyen kialakul. Ezt az állapotot előidézheti azonban elhúzódó betegség vagy komolyabb stresszhatás is.

Hasznos ilyenkor a ginzeng, mely fokozza az életerőt, növeli a szellemi és fizikai aktivitást. Mellé kiegészítésként jó egy kevés galagonya bogyó, mely értékes tápanyagokban gazdag és egyben savasító hatású, illetve az ízfokozó és étvágynövelő ánizs. A NOSPAS PLUS recept e három fő összetevő mellett további fontos gyógynövényeket is tartalma.

Megvásárolhatod a recept alapján készített gyógynövény-keveréket a FITO-STORE webáruházban!

NOSPAS PLUS recept gyógynövényei összekeverve

Ha személyes tanácsokat és lovadra szabott gyógynövényes kombinációt szeretnél, akkor a töltsd ki energetikai állapotfelmérő Meridián kérdőívünket, amire magasan képzett terapeuta tanácsadónk válaszol!

Gyors tanácsra van szükséged? Kérdezz minket a Facebookon vagy e-mailben!

Használhatod gyors, termékválasztó alkalmazásunkat is!

A FitoCavallo® gyógynövény-keverékek etetésével szerzett tapasztalatokat és javaslatokat Marton Zsófia oldalán találod

Zsófia a Lóherba, Gyógynövények lovaknak (2005); az Aromaterápia lovaknak (2008) és a Gyógynövények kutyáknak (2017) című könyvek szerzője; a FitoCavallo® és FitoCanini® receptúrák összeállítója, szakíró, regisztrált állatorvosi előadó, agrármérnök.
Integratív Állatorvosi Fitoterápia